Technische ondersteuning voor architecten

U bent architect? Dan wilt u er zeker van zijn dat de technische installaties precies zijn uitgevoerd als in uw ontwerp. Wij zijn we voor u een betrouwbare partner voor elk bouwtechnisch project, zowel nieuwbouw als renovatie. Met oog voor detail leveren we u telkens opnieuw een perfect resultaat af.

Technische support voor architecten

Als architect bent u bekommerd om de kwaliteit van de installaties, maar hecht u ook belang aan een esthetische integratie met het gebouw. Samen bespreken we vooraf uitvoerig de plannen, zodat u zeker bent dat de installatie naar wens wordt uitgevoerd, in harmonie met de architectuur.

Erkend installateur met een eigen ingenieur

DVK is een erkend installateur van verschillende types installaties. Van HR-ketels tot warmtepompen, ventilatiesystemen, ... U bent daardoor zeker van uw bouwgarantie en een perfecte uitvoering door onze technici. U kunt bouwen op onze productkennis en ervaring met elk type installatie.

Een team dat in oplossingen denkt

Heldere communicatie is cruciaal. Samen bekijken we eerst hoe we eventuele technische uitdagingen kunnen overbruggen, om zo tot het beste resultaat te komen. Onze in-house ingenieur is de schakel tussen u en onze uitvoerende teams. Zo weet u zeker dat uw wensen perfect vertaald worden op de werf.

Zij kozen reeds voor ons

Logo mechelen
Logo hevo
Logo immovos
Logo uwbeheer
Logo tmb
Logo vanpoppel

Technische partner nodig voor uw nieuwste project?

Bouw op meer dan 65 jaar ervaring in technische installaties.
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak

Enkele realisaties

Bekijk wat we bij anderen deden

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Méér dan 60 jaar op de teller
Een in-house ingenieur die uw plannen bekijkt
Een eigen hersteldienst 24/24, 7/7 van 1 oktober tot en met 30 april.
Ruime stock met nieuwe en vervangstukken