Technische installaties voor bouwprojecten

U bent bouwondernemer of projectontwikkelaar? Om uw project te doen slagen, laten we niets aan het toeval over. Met kwalitatieve technische installaties en een flexibele dienstverlening zijn we voor u een betrouwbare compagnon de route. En dat voor elk soort nieuwbouw- of renovatieproject.

Erkend installateur met een eigen ingenieur

GVK is een erkend installateur van verschillende types installaties. Van HR-ketels tot warmtepompen, ventilatiesystemen, ... U bent daardoor zeker van uw bouwgarantie en een perfecte uitvoering door onze technici. Onze in-house ingenieur is de schakel tussen u en onze uitvoerende teams.

Een team dat uitblinkt door flexibiliteit

Ook wij weten hoe complex bouwprojecten kunnen zijn. En hoe plannen door omstandigheden snel kunnen veranderen. Geen probleem. De flexibiliteit van ons team laat u toe om zeer snel te schakelen bij eventuele wijzigingen in de planning. Zo bent u er zeker van dat uw project op tijd wordt opgeleverd.

Tijdige oplevering, strakke opvolging

Ook na de installatie blijven met u meedenken. Via een opvolgingssysteem wordt uw klant automatisch verwittigd wanneer zijn installatie onderhoud nodig heeft. Zo is er veel minder kans op defecten, wordt u niet gestoord bij eventuele technische problemen en blijft uw klant gelukkig. Handig, toch?

Zij kozen reeds voor ons

Logo mechelen
Logo hevo
Logo immovos
Logo uwbeheer
Logo tmb
Logo vanpoppel

Op zoek naar een technische partner voor nieuwbouw of renovatie?

Bouw op meer dan 65 jaar ervaring in technische installaties.
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.Maak een afspraak

Enkele realisaties

Bekijk wat we bij anderen deden

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Méér dan 60 jaar op de teller
Een in-house ingenieur die uw plannen bekijkt
Een eigen hersteldienst 24/24, 7/7 van 1 oktober tot en met 30 april.
Ruime stock met nieuwe en vervangstukken