Technisch beheer van overheidsgebouwen

Onderhoud van grote gebouwen is altijd een uitdaging. Een technische partner waar u op kunt rekenen is dan een must. Al sinds 1964 is GVK hét aanspreekpunt voor overheden en organisaties in de regio Mechelen. Interesse om samen te werken? Contacteer ons voor een kennismaking.

Technisch onderhoud van grote gebouwen

Grote gebouwen en hun technische installaties hebben voor ons geen geheimen meer. Die ervaring gebruiken we om ook uw gebouw in optimale staat te houden. Installaties controleren, herstellen, vervangen of aanpassen aan nieuwe normen… Wij ontzorgen u bij elk facet van het technisch beheer.

Een uitgebreid team dat met u meedenkt

Problemen tijdig opmerken én oplossen is de sleutel om later grotere kosten te vermijden. Een ingenieur evalueert uw plannen, onze installateurs gaan op zoek naar duurzame oplossingen. Verwacht een team van experts dat zich onderscheidt door efficiëntie en vlot overweg kan met elk type installatie.

Snelle respons bij dringende problemen

Een technisch probleem komt vaak onverwacht. Daarom staan we 24/7 paraat voor dringende interventies in de regio Mechelen. Zo bent u zeker dat problemen in uw gebouw meteen worden opgelost en verdere schade wordt vermeden. Verwacht een all-in-one service die uw verwachtingen overtreft.

Zij kozen reeds voor ons

Logo mechelen
Logo hevo
Logo immovos
Logo uwbeheer
Logo tmb
Logo vanpoppel

Interesse om samen te werken?

Niet tevreden over uw huidige partner? Of wenst u een vrijblijvende offerte? In een kennismakingsgesprek merkt u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Enkele realisaties

Bekijk wat we bij anderen deden

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Méér dan 60 jaar op de teller
Een in-house ingenieur die uw plannen bekijkt
Een eigen hersteldienst 24/24, 7/7 van 1 oktober tot en met 30 april.
Ruime stock met nieuwe en vervangstukken