Technische ondersteuning voor syndici

Ook u weet: een appartementsgebouw beheren is geen simpele klus. Een partner waar u kunt op vertrouwen, is dan een echte must. Elk zijn métier. U neemt als syndicus de operationele kant voor uw rekening, wij ondersteunen u 24/7 met de technische kant van het verhaal. Van onderhoud tot interventies.

Een partner van goudwaarde voor u en uw gebouw

Als geen ander kennen we de uitdagingen van technische installaties in grotere gebouwen, zowel gemeenschappelijk als individueel. Met een brede knowhow en een uitgebreid team bieden wij u een dienstverlening op maat. Dat doen we met meer dan 65 jaar ervaring in techniek en verwarming.

24/7 beschikbaar voor dringende interventies

Net zoals u op elk moment beschikbaar moet zijn voor uw gebouwen, staan ook wij dag en nacht stand-by voor dringende technische interventies. Zo bent u gerust dat problemen steeds in een mum van tijd worden opgelost. Dringend technisch defect na de kantooruren? Een van onze teams is al onderweg.

Een vaste jaarlijkse opvolging en evaluatie

Een proactieve aanpak is wat ons typeert. Dat combineren we met een zeer snelle reactietijd bij incidenten. Toch staat staat of valt onze dienstverlening met uw tevredenheid als klant. Daarom lassen we regelmatig een evaluatie in. Zo zijn we zeker dat onze samenwerking op wieltjes loopt en blijft lopen.

Zij kozen reeds voor ons

Logo mechelen
Logo hevo
Logo uwbeheer
Logo immovos
Logo vanpoppel
Logo tmb

Interesse om samen te werken?

Niet tevreden over uw huidige partner? Of wenst u een vrijblijvende offerte? In een kennismakingsgesprek merkt u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Enkele realisaties

Bekijk wat we bij anderen deden

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Méér dan 60 jaar op de teller
Een in-house ingenieur die uw plannen bekijkt
Een eigen hersteldienst 24/24, 7/7 van 1 oktober tot en met 30 april.
Ruime stock met nieuwe en vervangstukken